Намери ни
To Top

Любимец на сектор Г съсипва Левски и Стойчо Стоев, ако това се случи…

Любимец на сектор „Г“ ще съсипе Левски и Стойчо Стоев. Играчът, който има пълната подкрепа на червената публика ще накара всички на „Герена“ да изпаднат в ужас. Всичко това ще се случи, ако култова прогноза на Емил Велев се сбъдне.

Треньорът на Хасково Велев отсече, че отборът му до последно ще се бори за спасение, съобщава „7 дни спорт“.


Както е известно, новакът в елита е на последно място в класирането с актив от 7 точки, на 13 пункта от спасителния бряг. Емил обаче насочи вниманието и към бомба, която може да разтресе сините.

„За мен не е толкова важен броят на новите играчи, а те да са качествени. Надявам се, че ще можем да се спасим от изпадане. Ще е много трудно, но сме длъжни да се подготвим максимално добре“, заяви Велев.

Той допълни, че е постигнал принципна договорка със Станислав Маламов, като до края на седмицата халфът трябва да подпише своя договор. Велев допълни, че иска да привлече още 2-3-ма нови – крайни защитници и едно крило. За финал той коментира и предстоящите мачове с Левски от 1/4-финалите за Купата на България.

„Левски е голям дразнител. футболистите трябва да покажат максимума от своите качества. Знаете, че мачовете за купата са със съвсем различен заряд, получават се много изненади. Надявам се на такава изненада и срещу Левски“, каза Велев.

Както е известно лично по настояване на Кокала атаката на Хасково ще бъде водена през пролетта от младата надежда на ЦСКА Григор Долапчиев. Гришо е преотстъпен от армейците до края на сезона и ако той и Хасково отстранят Левски, това ще е абсолютен крах за сините.

Стойчо Стоев афишира амбиции за спечелване на Купата, отпадане на ¼-финалите от Хасково ще е катастрофа за старта на наставника на Герена, а феновете на ЦСКА ще вкарат Долапчиев, Хасково и Левски във фолклора на песните си.

Разбира се, всичко това ще се случи, ако сензационната прогноза на Емил Велев се сбъдне.

Ощр от категория Футбол