Намери ни
To Top

ЦСКА удря Лудогорец и Левски в земята с този трансфер! Армейците взимат…

ЦСКА ще удари големия си конкурент в „А“ група Лудогорец, а самочувствието на Левски също ще бъде накърнено. Това сочат последните информации около армейците.

Звездата на червените Тони Силва е много близо до трансфер в турския гранд Бешикташ, разкрива местният спортен вестник „Фотомач“, цитиран от „Труд“.

Португалецът е харесан от треньора Славен Билич, който иска да го привлече в състава си, а за целта от Бешикташ са готови да платят исканата от ЦСКА цена – 1,5 милиона евро.


Ако ЦСКА вземе 3 милиона лева за Силва това ще е сериозен удар по Лудогорец. Зелените се гласят за сделка с Бешикташ за Кайсара, но ако грандът купи Тони, а откаже трансфер на Жуниор това ще е удар по разградчани.

С парите ЦСКА ще може да има финансова сигурност през пролетта и да гони титлата в „А“ група.

Левски пък праща своите таланти на проби в грандове през зимата, но до трансфер най-вероятно няма да се стигне. Така червените ще отворят разлика и пред сините що се отнася до финансови възможности и успеваемост на трансферния пазар.

ЦСКА ще удари родните си конкуренти в земята с трансфер на Силва в Бешикташ. Особено ако армейците вземат 3 милиона лева за правата на Тони.

Ощр от категория Тема на деня