Намери ни
To Top

ЦСКА направи трансферен удар! Аплодисменти за Стойчо Младенов

ЦСКА осъществи истински трансферен удар. Стойчо Младенов отново доказа класата си и доведе на Армията играч, който ще вдигне сериозно нивото на клуба.

Това твърди един от най-колоритните специалисти в родния футбол Иво Димов, ето какво споделя той в интервю за „Тема Спорт“.

„По това, което виждам в ЦСКА си знаят отлично работата, що се отнася до селекция.


Стойчо Младенов си върши много добре задълженията при това в по-трудна обстановка спрямо основния конкурент – Лудогорец. Наблюдавал съм Николич, той е трансферен удар за ЦСКА. Клубът имаше нужда точно от такъв нападател. Не може да се очакват чудеса от Стефан, но той ще е много силен, ако около него са позиционирани футболисти с поглед върху играта и динамика. При такива обстоятелства Николич ще разгърне най-доброто от себе си, обнадежден съм от неговото привличане и очаквам позитивни моменти“.

Заяви Димов. Така според футболен човек, който лично е гледал Стефан Николич – ЦСКА е направил трансферен удар, а заслугата за това е изцяло на Стойчо Младенов.

Николич е таран, който ако ЦСКА съумее да създаде повече положения и да натика противниците си в наказателното поле, ще е истински голов хищник за „А“ група. Предвид габаритите си и сериозния талант черногорецът може да се превърне в ключов фактор за битката на червените в шампионата.

Ощр от категория Тема на деня