Намери ни
To Top

Разкриха ги! Шеф призна за уреден мач от евротурнирите, сумата е стряскаща!

Шокиращо разкритие за уреден мач от евротурнирите разтърси футболна Европа. Тъй като двубоят е бил изключително важен, босовете на единия клуб са получили милиони, за да накарат играчите си да „легнат“ на противника.

Историята е от 2007 година, а турнирът е Шампионската лига. В предварителните кръгове на най-престижната надпревара един срещу друг се изправят Лацио и Динамо Букурещ.


Първият мач в Рим завършва наравно 1:1.

Бивш акционер на Динамо призна, че кучетата са получили милиони от италианския клуб, за да загубят реванша. Информацията е на „Prosport.ro“.

По думите на бившия футболен функционер, договорката е била между ръководствата на двата клуба, които са се разбрали в хотела в Букурещ, където е настанен италианския клуб.

На реванша Лацио губи с 0:1 след първото полувреме, но след това вкарва три гола през втората част и влиза в групите на Шампионската лига.

След като се класира за груповата фаза на Шампионската лига, Лацио превежда парите, които са маскирани като трансферна сума за защитника Щефан Раду, който отива при орлите срещу 4,5 милиона евро.

През миналата година отборът на Лацио на два пъти посети София. Първо, бианкочелестите направиха равенство 3:3 срещу Лудогорец в мач реванш от турнира Лига Европа във фазата на 1/16-финалите. В края на май римските орли „долетяха“ за 100-годишния юбилей на Левски. В онзи двубой сините осъществиха паметен обрат, като стигнаха до победа с 3:2, след като изоставаха в резултата с 0:2.

Ощр от категория Шампионска лига