Намери ни
To Top

Двама от най-великите в света се сбиха, цял свят коментира (видео)

Двама от най-великите в света се сбиха. По всички континенти новината е водеща. А видеото от грозната сцена набира огромна популярност в мрежите за споделяне и световния новинарски обмен.

Абсолютната легенда Кевин Гарнет и считаният от мнозина за център номер 1 в света в момента Дуайт Хаъурд направиха лошо впечатление на феновете на баскетбола със скандалното си поведение по време на мача между Бруклин и Хюстън.


Ракетите победиха със 113:99, но отзвукът след срещата е насочен към двете големи звезди.

През първата част след борба в подкошието Хауърд блъсна по гърдите Гарнет. Кевин не издържа, запрати топката по Дуайт и го удари с глава. След това Хауърд с ръка отвърна на агресията и само бързата намеса на съотборници, съдии и треньори предотврати сериозен бой между двамата мъже с огромна физика.

Вижте как 2-ма от най-силните в света баскетболисти показа действия, които никак не се харесват от комисарите на НБА. Подобно отношение в меката на баскетбола не се толерира и се очаква Хауърд и Гарнет да се извинят за постъпката си, а също така и да бъдат санкционирани. В Щатите искат да са пример за джентълменско поведение в спорта, но не винаги им се получава:

Ощр от категория Баскетбол