Намери ни
To Top

Цяла България трябва да чуе! Лично Меси призна: Това, което направиха българските фенове с Роналдо е…

Лично Лионел Меси даде коментар относно това, което направиха феновете на Националния стадион „Васил Левски“ по време на мача между Лудогорец и Реал Мадрид.

Меси говори за редица теми преди Церемонията по връчването на Златната топка за 2014-а година, като за пореден път се открои джентълменското му поведение.

„Тази година нямам особени шансове за трофея. Роналдо и Нойер са страхотни играчи.


Питате ме дали бих играл в един отбор с Кристиано? Да разбира се, ще се радвам, ако имам тази възможност.

Относно сравненията с Роналдо не ги обичам. Ние сме ярки индивидуалности, не мога да се сравнявам с него. Знам, че феновете го правят, че някои подкрепят мен и освиркват него, други пък са срещу мен и подкрепят Роналдо.

Истината е, че той е чудесно момче, много добър футболист и аз го приемам като приятел. Имам добри отношения с него и не искам футболното съперничество между нас да излиза извън терена“, заяви Меси.

Така Лео изрича ласкави думи за Кристиано и показва на феновете в София, че не е нужно да се освирква Роналдо и в лицето му да се скандира „Меси, Меси“, защото КР7 заслужава уважение и е един от най-добрите в света за времето си.

Чест прави на Меси такова поведение. Той доказва, че освен велик футболист е и джентълмен извън терена.

А всички фенове в България и по света, които използват името на Лионел Меси, за да наранят Кристиано Роналдо, според самия Лео не е…нужно да извършват такива действия.

Меси е истински мъж и иска от феновете си да обичат самия него, защото е най-великият, а не да освиркват, който и да било друг.

Ощр от категория Тема на деня