Намери ни
To Top

Изваждат България от Шампионска лига, причината е скандална!

На корупцията трябва да бъде сложен край веднъж за винаги – изваждат България от Шампионска лига! Нещо повече, освен страната ни, от подобно нисше отношение страдат държави като Сърбия, Хърватия, Румъния.

Досега повечето фенове в Родината се радваха, че 2 пъти наши отбори пробиха в групите на Шампионска лига, но никой не погледна проблема от реалната му страна.

Кавалерът на Златната топка Христо Стоичков казва истината право в очите.

„Шампионска лига не е на шампионите, а е чист маркетинг.


Платини го мислеха за принца на модерния футбол, а се оказа, че няма желание да промени абсолютно нищо. Той е за уволнение. Отбори от малки държави като България, Румъния, Сърбия и Хърватия никога няма да бъдат допуснати директно в групите на ШЛ.

Радваме се като някой наш шампион пробие в пресявките за турнира, а мястото на първенеца на България е директно в самите групи на турнира.

Англия, Испания – тези страни всяка година са с по 4 отбора в турнира, кога малките държави ще чуят химна на Шампионска лига? НИКОГА!“.

Избухна Камата в пристъп на справедлива ярост.

Всъщност България е извадена от Шампионска лига. Нашият първенец играе квалификации и почти никога не влиза в турнира на Шампионите, тогава каква надпревара на първенци може да е ШЛ? Пита Стоичков.

Ицо винаги има позиция, а този път право в очите на всички казва – Платини е за оставка, Шампионска лига има нужда от друг начин на оформяне на участниците. България е ощетена по скандален начин, а всички ние, всички от по-малките и бедни финансово държави в Европа – мълчим!

Докога, Камата вече даде мощен залп на справедливост.

Ощр от категория Тема на деня