Намери ни
To Top

Радостин Кишишев увери: Този играч може да е трансферният удар на ЦСКА!

Бившият национал и понастоящем старши треньор на Верея (Стара Загора) Радостин Кишишев заяви, че ЦСКА може да е направил трансферен удар с привличането на вратаря на водения от него тим Ясин Ел Хараби. 24-годишният страж кара пробен период при „червените“, а Тинката е убеден, че ако се даде шанс на титулярния пазач на вратата на Верея, може да направи кариера при „армейците“.
„Ако има възможност Ясин Ел Хараби да заиграе в ЦСКА, ще бъда много радостен, защото момчето го заслужава. Ако му се даде шанс и достатъчно възможности в периода, в който е в ЦСКА, смятам, че може да остане там.

Ако ли пък не – ще се върне във ФК Верея, защото е основен футболист“, заяви Кишишев.
„Пожелавам си като треньор на Верея да успеем да играем добър футбол, независимо че сме във втора дивизия и във втората половина на таблицата. Смятам, че имаме сили и възможности да радваме хората, които идват на стадиона. Най-важно е тези момчета, които тренират всеки ден, да изпитват удоволствие от футбола“, добави бившият национал.
Новите попълнения са Иван Винков от Ботев Гълъбово, Симеон Баев от Созопол и чакаме Ангел Здравчев от Литекс в понеделник да се включи в подготовката. Естествено ще има доста момчета, които ще преминат пробен период, за които информацията ни е малко лимитирана и нямаме много точна представа за техните футболни качества.
В щаба привлякохме Златко Янков, който заедно със Живко Желев, ще ми помагат, а Стойчо Драгов ще бъде треньор на вратарите. Това ще бъде екипът“, обобщи бившият бранител плановете на тима за пролеттта.

Ощр от категория Трансфери