Намери ни
To Top

Масово бягство на звезди от Лудогорец, шампионите остават без отбор!

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев е изправен пред неочакван и сериозен проблем след страхотната 2014 година, в която орлите направиха фурор и в Лига Европа, и в Шампионската лига.

Въпреки това обаче, голяма част от основните футболисти на разградчани готвят бягство от клуба.

Причината е прозаична. След като се представиха на много високо ниво в евротурнирите, някои от звездите на Лудогорец се надяват да подпишат с по-големи клубове, където ще получават и повече пари.


„Тема Спорт“ съобщава, че ситуацията около триото Роман Безяк, Дани Абало и Фабио Ешпиньо е доста комплицирана. Договорите и на тримата изтичат в края на сезона и досега никой не е преподписал. Безяк и Абало дори категорично са отсекли, че искат нови предизвикателства. Ешпниьо още се колебае, но вече е получил оферта от Терек Грозни.

Отделно, някои от резервите на Лудогорец, като Жуниор Кишада, Витиня, Александър Барт и Себастиан Ернандес също са с изтичащи договори и не е сигурно какво е бъдещето им.

Така, Лудогорец е изправен пред сериозен селекционен проблем, преди да бъде подновена борбата за титлата в А група с ЦСКА.

 

Ощр от категория Футбол