Намери ни
To Top

Триумф за Левски! Национал и твърд титуляр подписа със сините!

Левски осъществи неочакван, но престижен трансфер! Ръководството на сините подписа с футболист, който е бил твърд титуляр и лидер в досегашния си тим.

С тази сделка босовете на сините си осигуриха поливалентен играч, готов да играе на всяка една позиция в защита. Това е румънецът Емил Нину. Той е бивш младежки национал на страната си, минал е през Стяуа Букурещ, а последните сезони е несменяем титуляр в Университатя Клуж.


Поради финансовата криза в този клуб обаче, Нину е решил да продължи кариерата си в България. Самият футболист разкри, че е подписал с Левски в интервю за „stiridesport.ro„.

„Трансферът ми в Левски е факт. Искам да благодаря на всички в ръководството и треньорският щаб на Университатя за разбирането, което проявиха към мен“, обясни Нину.

Отивам в България, за да се боря за мястото си и да го заслужа. Така е било навсякъде, където съм играл. Мога да се подвизавам в центъра, отляво и отдясно на защитата, така че ще имам доста позиции, с които да покажа, че заслужавам мястото си“, каза още Емил Нину, който в края на август ще навърши 29 години.

Станете част от общността на Левски ТУК!

Ощр от категория Трансфери