Намери ни
To Top

Всички левскари се смеят! Има оферта за Кукоч, вижте реалната цена на Тончи

Има официална оферта за Тончи Кукоч, а всички левскари ще се разсмеят като видят реалната цена на хърватина и клубът, който го иска.

Тончи цял сезон се подиграва на феновете на другите отбори, извън ЦСКА, като главно на мушка бяха сините привърженици. После Кукоч заяви, че струва милиони съизмерено в български лева и че ще подпише с гранда Динамо Киев, а последните информации сочат следното:

Бъдещето на левия бек на ЦСКА Тончи Кукоч продължава да е обвито в мъгла. Шефовете на тима искат на всяка цена да продадат хърватина, за да вкарат свежи пари в касата на клуба.


Поне за момента обаче нито един отбор не е склонен да извади исканите от Сашетата 1 млн. евро за правата на Кукоч.Както е известно, най-сериозен интерес към левия бек демонстрира украинският Динамо. Грандът от Киев обаче няма никакво намерение да плати исканата от ЦСКА трансферна сума, съобщава „7 дни спорт“.

Неслучайно и при заминаването на армейците за Турция Кукоч нападна Томов заради нереалната цена, която подсъдимият шеф на ЦСКА му е поставил. Единствената реална оферта за левия бек е от украинския Днепър, който е готов да плати 200 хиляди евро за чепатия хърватин, допълва „7 дни спорт“.

Ощр от категория Трансфери