Намери ни
To Top

Дясната ръка на Моуриньо разкри: ето точно колко процента е шансът Меси да заиграе в Челси!

Помощникът на мениджъра на Челси Жозе Моуриньо Стив Холанд разкри точно колко процента е шансът Лео Меси да заиграе на „Стамфорд Бридж“. Дясната ръка на Специалния заяви, че вероятността е нулева, тъй като Челси не може да привлече аржентинеца заради правилото за финансов феърплей.

Бъдещето на Меси в Барселона бе поставено под въпрос заради информациите за конфликт със старши треньора Луис Енрике. Появиха се и слухове, че Челси подготвя оферта за привличането на Меси, която ще счупи всички рекорди.


„Жозе Моуриньо ясно каза, че през този трансферен прозорец не очаква нито нови играчи, нито някой да напусне“, каза Холанд на пресконференция, на която се яви вместо Моуриньо.

„Нашият клуб уважава правилото за финансов феърпей. Купихме един-двама играчи през последната година, но беше ясно, че трябва да продаваме, за да излязат счетоводните баланси. Когато човек погледне какви суми се споменават за трансфер на Меси, е ясно, че такава сделка е почти невъзможна за всеки клуб, който спазва финансовия феърплей“, каза още Стив Холанд.

Ощр от категория Трансфери