Намери ни
To Top

Това е безумие! Уволняват Стойчо Младенов от ЦСКА и назначават…

Петър Манджуков уволнява Стойчо Младенов от ЦСКА. Основният акционер в гранда е в обтегнати отношения с Екзекутора и вече е провел среща със следващия наставник на гранда.

Всичко това звучи абсурдно, но днес родна медия излиза с водеща новина, която го огласява. Въпросният сайт е със синя насоченост и явно се цели ново разклащане в ЦСКА.


В информацията се сочи, че Манджуков се е срещнал с Любо Пенев и при първи грешни стъпки на Младенов, настоящият наставник ще бъде изгонен от ЦСКА, за да отстъпи място на Пенев.

На този етап уволнение на Младенов не е на дневен ред. Манджуков е запознат със заплатата на специалиста, но също така е запознат, че звездите на ЦСКА взимат по 15 000 лева, а тези на Лудогорец в диапазона 50 000 – 90 000 лева месечно.

По всичко личи, че Стойчо Младенов прави чудеса, а атаката от сини и зелени източници към Екзекутора е колосална и днес гръмна поредния залп срещу специалиста.

„Уволняват Младенов от ЦСКА и назначават Любо Пенев“, това към момента би било безумен ход и никой на „Армията“ няма да си позволи да предаде Стойчо Младенов след всичко, което прави Екзекутора за клуба.

Ощр от категория Тема на деня