Намери ни
To Top

След Карачанаков: втори пореден ход на ЦСКА, който разгневи феновете

Второ поред действие, за което вина има треньорското ръководство на клуба, не се понрави на сериозна част от феновете на ЦСКА.

Нападателят Григор Долапчиев, който е сред любимците на „червената“ агитка, отново се оказа ненужен в ЦСКА, след като през есента игра под наем в Македония. Сега Гришата ще се пробва в Хасково, където ще изкара пролетния полусезон. Договорът е с опция за още една година, а талантът обеща да накаже съперника в 1/4-финала за Купата на България Левски.


Сигурен зановаците в А“ група е и 21-годишният нападател Велислав Тодоров. Футболистът е родом от Павликени и живее със семейството си в Испания. Пет сезона е тренирал в школата на Барселона, а след това е ритал за отбори в по-долните испански дивизии.

„Водим разговори и с Литекс за халфа Иван Горанов. За последния чакам благословията на треньора на Краси Балъков, който тези дни се връща от Германия“, коментира старши треньорът на Хасково Емил Велев.

Кокала се срещна с клубната управа, за да обсъдят селекцията и подготовката. Хасково има трудната задача да се спаси от изпадане.

Ощр от категория Трансфери