Намери ни
To Top

Бомба! Лудогорец продължава в Шампионската лига и напролет!

Лудогорец ще продължи похода си в Шампионската лига и през пролетта на 2015 година! Орлите се представиха страхотно в груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир и сътвориха страхотни мачове срещу Реал Мадрид, Ливърпул и Базел. Тимът от Разград дори победи швейцарския клуб в Сфоия.

Факт е, че орлите отпаднаха от надпреварата, но треньорът Георги Дерменджиев призова своите момчета да забравят за това и да се впуснат в предстоящите мачове от А група със същия ентусиазъм, с който играеха срещу европейските колоси през есента.

„При всички случаи концентрацията ще е само във вътрешното първенство, което ще е много добре, защото едно е да играеш с Реал Мадрид и после във вътрешното първенство.


Мотивацията ще е такава, че да покажат силата си във вътрешното първенство и ще съм доволен да играят във вътрешното първенство, както в Шампионската лига“, сподели Дерменджиев.

Желанието на специалиста е разбираемо. Дали лудогорци ще успеят да влязат в паралелна реалност и да мачкат в А група така, сякаш играят мачове от груповата фаза на Шампионската лига, предстои да видим…

Ощр от категория Шампионска лига