Намери ни
To Top

Един-единствен човек решава кои футболисти да продаде ЦСКА – не е нито Сашо Томов, нито Стойчо!

Изходящите трансфери в ЦСКА ще зависят само от един човек, но това няма да е идеологът на „червените“ Александър Томов, нито старшията Стойчо Младенов, пише „Стандарт“. Според вестника готвените от клуба продажби на футболисти ще стават само с разрешение на акционера Петър Манджуков. Това е договорката между бизнесмена и Александър Томов. Не било тайна, че на практика Манджуков пое всички последни заплати през есента, след като преди това спаси лиценза.

Според източник на вестника ръководството на“червените“ може да се „освободи“ от ветото, само ако върне определена сума на оръжейния бос. Другият вариант е Манджуков да вземе процент от трансферите или нови акции на клуба.
За разговор с двама акционери по отношение на селекцията разкри и Стойчо Младенов на летище „София“ вчера. ЦСКА тръгна за лагера в Турция.
„От тук нататък, който и да продадем от основните хора, шансовете ни за първото място ще намаляват. Още повече голмайсторът на отбора Буш“, каза Стойчо. „Работим по привличането на един или двама централни нападатели. Очакваме да пристигне един на проби, с друг преговаряме. Искам и един ляв бек“. Треньорът посъветва Апостол Попов, който не си намери отбор и замина с ЦСКА, да се хвърли здраво в подготовката.
Към Турция потеглиха халфът Амансио Фортеш и вратарят Ясин Ел Харуби от „Верея“, който ще кара проби. Днес към лагера трябва да се присъедини и бившият халф на „Черноморец“ Жужу.

Ощр от категория Трансфери