Намери ни
To Top

Рискова и сигурна прогноза за Мача на вечерта! Мадрид се тресе от футбол

В сряда вечерта от 22:00 часа българско време ще се състои 41-то дерби на Мадрид, за купата на Испания.

Очаква се изключително оспорван мач, след като Реал Мадрид допуснаха първа загуба от няколко месеца насам, като гост на Валенсия. Атлетико пък победиха Леванте с 3-1, като домакин, а през седмицата след дълъг престой в Англия и Италия се завърна любимеца на феновете, Фернандо Торес.

Реал Мадрид има предимство в директните сблъсъци за купата, като са спечелили 17, 13 са завършили наравно, а 10 са загубили.


В мачовете за първенството, предимството на Кралсия клуб е още по-силно изразено, след като са спечелили 83 и са загубили 36.

В последните години и двата отбора се представят на ниво, като Реал спечелиха Шампионската Лига в предишния сезон, след като победиха точно Атлетико на финала. Червено-белите пък спечелиха първенството на Испания, след оспорвана битка между тях, Реал Мадрид и Барселона.

За 2014 години, двата отбора се срещнаха цели 7 пъти, като белите имат леко предимство, след като са спечелили 3 двубоя, 2 са завършили наравно и 2 са спечелили Атлетико Мадрид. Специализираните Футболни прогнози – сочат по-голям шанс за победа на Реал Мадрид.

Белият балет може да изпитат проблем с умората която натрупаха, след като играха и в Световното Клубно Първенство, което спечелиха. През сезон 2013-2014, двата отбора отново се срещнаха за купата, като краен победител излезна тима на Реал Мадрид, като спечелиха и в двата мача, 3-0 като домакин и 0-2 като гост.

Атлетико пък взеха Суперкупа след 1-1 на „Барнабеу“ и 1-0 на „Висенте Калдерон“, а за първенстото спечелиха с 1-2 като гости. По този начин Реал нямат победа в едно от най-големите си дербита в последните 3 мача.

Очаква се и в сряда вечер да се получи истински празник за зрителите, като няма съмнение в това, че двата отбора ще излязат пределно мобилизирани. Всички фенове на футбола се надяват и Торес да се появи на терена, а това ще е още по-специален момент за привържениците на Атлетико Мадрид, които го приветстваха с пълен стадион при завръщането му.

Сигурен залог: Г/Г @ 1.72 Bet365

Рисков залог: Х @ 3.5 Bet365

Точен Резултат: 2-2 @ 13 Bet365

Ощр от категория Футбол