Намери ни
To Top

Гонзо удари по масата! Чистката в Левски започва, вижте кои са аут

Силният човек на „Герена“ Георги Иванов – Гонзо удари по масата. Чистката в родния гранд започва. А със сигурност клубът ще бъде напуснат от следните играчи. Макар те самите да продължават, да създават проблеми.


По предварителни информации Крумов и Огнянов трябваше да склонят да напуснат гранда, но сега става ясно, че извиват ръцете на Гонзо. Същата е ситуацията и с Наумовски, но Иванов е категоричен:

„В отбора има оптимизъм, имаме и поставена цел, да се класираме за евротурнирите. Мисля, че може да я изпълним. Наумовски, Крумов и Огнянов нямат място в първия тим, каквото и да правят са аут от Левски. В момента те отказват да напуснат, което не им прави чест, но няма да се огънем. Вярвам в Стойчо Стоев и ще направя всичко възможно той да стартира през пролетта с отбор пълен с играчи, които самият наставник желае да са в клуба“.

Мъжка позиция на Георги Иванов. Чистката в Левски започва и няма да има милост. А Стойчо Стоев е наставникът, при който български отбор е играл най-красив футбол в Европа през последните 4-5 години. Поради това целта на сините е да се класират за ЕКТ и там отново да покажат на цяла Европа, че „Георги Аспарухов“ и „Васил Левски“ могат да бъдат горди сини крепости на най-високо ниво.

Автор: Павел Панов

Ощр от категория Анализ