Намери ни
To Top

Стартираха „Сделката на века“, Барса иска да откаже, но не може!

Започнаха преговорите за „Сделката на века“. Ръководството на Челси ще направи стабилен опит, за да привлече Лионел Меси от Барселона и първите разговори вече са факт.

Представители на клуба от Лондон са се срещнали с бащата на Лео – Хорхе, съобщава „Sport“. Както е известно, Меси-старши е и агент на своя син.


Интересът на Челси към Бълхата е от отдавна, но сега сините видяха възможност във факта, че Лео е в обтегнати отношения и с треньора Луис Енрике, и с ръководството на клуба. Наскоро наставникът на каталунците дори искаше да глобява Меси, защото звездата пропусна тренировката на тима в понеделник. Всичко това дразни аржентинеца, който преди време намекна, че може да напусне „Камп Ноу“ след края на сезона.

Сега от Челси търсят да чуят заветното „Да“ от Лео Меси. Случи ли се това, Роман Абрамович просто ще активира освобождаваща клауза в договора на футболиста, която е 250 милиона евро. Разбира се, босовете на Барса не искат да продават Лео, но при активирана освобождаваща клауза, те няма как да спрат сделката.

Ощр от категория Трансфери