Намери ни
To Top

Респект! Един от най-добрите в света призна: Искам да играя за Левски

Истински респект! Един от най-добрите в света призна, че с удоволствие ще играе за Левски София. Въпреки, че самият играч е много близо до трансфер в грандове като Ювентус и Манчестър Сити.

„Очаквам с нетърпение предстоящите проби и вярвам, че ще прекарам отлично времето си в Манчестър. Поканата от Сити е чест за мен.


Опитът от тестовете, които вече изкарах в Ювентус, със сигурност ще ми помогне. Не съм нервен по никакъв начин“, заяви Божидар Краев пред „Гардиън“.

„Ако не подпиша с Ман Сити или с Юве, за мен няма никакъв проблем да остана в Левски. Ще се радвам да играя за най-големия гранд на България“, допълва 17-годишната синя надежда.

Краев е сочен от редица специалисти за един от най-добрите футболисти в света за възрастта си. За феновете на Левски ще е по-добре ако Божидар остане в клуба. Чест прави на момчето, че казва силни думи за сините в чужбина, но едва ли Краев ще се задържи за дълго на „Георги Аспарухов“, защото възможностите му са големи, а европейските грандове са с много по-солидни финанси от Левски и сините трудно могат да разчитат Божидар за дълги сезони да е звезда на клуба.

Ощр от категория Трансфери