Намери ни
To Top

Бомбата ще гръмне: Играч по-силен от Бейл и Бензема подписва с Реал

Вече е потвърдено от най-високо равнище, че може би най-добрият футболист в света след Роналдо и Меси ще подпише с Реал Мадрид. Само преди дни в медийното пространство се появиха информации, че мадридчани са готови да предложат огромна сума на Челси за суперзвездата Еден Азар, сега лично мениджърът на сините загатна за проблем в Англия, който може да тласне Азар към трансфер.

„Мач след мач Еден е натискан от противниковите играчи по непозволен начин. Един, два, три, четири, пет… 10 агресивни фаула срещу него.


Опонентите го ритат и продължават да го ритат през всичките 90 минути на мачовете ни. Съдиите пък по никакъв начин не предпазват Азар, а за всички е ясно, че той радва феновете и е специален играч. Страхувам се, че в един момент Еден няма да издържи и Висшата лига ще го загуби. Той е много добро момче, такъв е и на терена, а това му пречи“, заяви Моу след загубата от Тотнъм с 5:3.

Така лично Жозе Моуриньо подчертава, че има опасност Азар да напусне Челси като вади за основание грубата игра срещу белгиеца. Ако Реал наистина се добере до подписа на Еден Азар нападението на белите ще стане още по-страховито. Шансът за подобен трансфер е потвърден от най-високо равнище и феновете на белите се нахъсват, че мадридчани ще осъществят един от най-знаковите си трансфери, привличайки суперзвездата на Челси.

Световните медии пък са сигурни, че ако реши да смени клубната си принадлежност, Азар почти гарантирано ще отиде на „Бернабеу“. Така рано или късно той е сочен като футболист на Реал. Освен ако не предпочете да стане клубна легенда на Челси, изигравайки най-силните си години само в Лондон.

Ощр от категория Тема на деня