Намери ни
To Top

Респект! Вижте какво направи Гонзо веднага след Нова година

Силният човек в Левски Георги Иванов – Гонзо започна годината по начин, който заслужава респект. Иванов още на 1-и януари 2015-а отиде в клубния офис на улица „Тодорини кукли“.

Той трябва да решава въпроси около селекцията на Левски в посока на напускащи футболисти и такива, които ще бъдат привлечени. След назначението на Стойчо Стоев за старши треньор на сините двамата с Гонзо уточниха още преди Нова година детайли около селекцията на тима.


Желанието и на Стоев, и на Иванов е до 7-и януари да бъде свършена по-гоялата част от предстоящата работа, пише gong.bg.

Левски се събира за първа тренировка през 2015-а година на въпросната дата от 13.00 часа на клубната база на „Георги Аспарухов“. Желанието на новия старши треньор е селекцията да бъде почти привършена и той да е наясно с кои играчи ще започне същинската част от подготовката, а това са двата лагера, които сините планират.

Първият от тях ще е в Сандански и ще завърши с контролна среща, а вторият, който ще е много по-дълъг като време, ще е в турския курорт Анталия и там Левски ще изиграе много повече контроли, в които Стойчо Стоев да избистри състава за пролетта.

За Георги Иванов предстои тежката работа да се разбере първо с напускащите играчи, на които Стоев няма да разчита през пролетта, а след това да мисли и за привличането на нови попълнения. Старши треньорът Стоев обяви на какви позиции търси футболисти и каза на официалното си представяне, че първо ще види какви играчи ще бъдат привлечени, за да реши с кои да се раздели.

Гонзо обаче не се плаши от работата, напротив започва да разчиства проблеми и задачи още от 1-и януари.

Ощр от категория Футбол