Намери ни
To Top

Бербатов е тотална звезда! До дни Ман Юнайтед излиза с оферта за…

Един от най-престижните вестници в света на спорта „Марка“ излезе с информация за звезден трансфер на Манчестър Юнайтед още тази зима. Мадридската медия е уверена, че червените дяволи ще предложат цели 50 милиона евро на Монако за правата на Радамел Фалкао.

Монегаските пък ще приемат офертата, защото вече свързват нападението си изцяло с родната звезда Димитър Бербатов. Цел за тима от Княжеството е този януари да преподпише с Берба, чийто договор изтича през лятото на 2015-а.


По този начин Ман Юнайтед, Монако, Бербатов и Фалкао са замесени в ключови сделки за монегаските.

Очаква се тимът от Княжеството да прибере 50 милиона за Радамел Фалкао и да парафира нов контракт с Берба. Което означава, че Димитър ще бъде признат от абсолютно всички за тоталната звезда на 1/-8-финалиста в Шампионска лига и човек, върху който ще се гради тима на Монако и за следващия сезон.

Фалкао пък се пада наследник на Бербатов в Манчестър. Както е известно Митко е голмайстор на Висшата лига с екипа на Юнайтед. Има спечелени 2 шампионски титли на Англия, исторически хеттрик срещу Ливърпул и 5 гола в един мач от Премиършип – все постижения, които на този етап изглеждат като труднодостижима цел за Тигъра Фалкао.

Ощр от категория Трансфери