Намери ни
To Top

Във Франция избухнаха! Димитър Бербатов е баща на…

Медиите във Франция избухнаха с информация за Димитър Бербатов. Точно в навечерието на Нова година се разбра, че голямата звезда на Монако е възприеман като баща в съблекалнята на тима.

Ето какво разкрива играчът на Монако Аймен Абденур.

„Много ми харесва атмосферата в отбора, ние се чувстваме като една голяма фамилия.


Често ходим заедно да обядваме или да вечеряме. Излизаме заедно в свободното си време. Като едно семейство сме, а за това спомагат най-вече опитните футболисти в отбора. Димитър Бербатов е на първо място. Той ни дава съвети. Говори с нас много често, помага ни. Тулалан и Карвальо постъпват по същия начин. Благодарен съм и на тримата за отношението“.

Във Франция посочват, че младите таланти на Монако чувстват Бербо като свой баща. Българинът е с огромен опит. Шампионски сезони в Англия, голмайсторски приз във Висшата лига, дългогодишни силни кампании в Шампионска лига и голмайстор номер 1 в историята на националния ни отбор по футбол.

Чест прави на Бербатов, че не се възприема като суперзвезда и нещо по-специално от съотборниците си, а е приятел с тях и им помага. Напътства ги, държи се бащински и закономерно получава благодарността на младите си колеги.

Ощр от категория Анализ