Намери ни
To Top

Целият свят говори за това: Кобрата влезе в дома на Кличко и се опита да…

Целият свят говори за това! Кубрат Пулев влезе в дома на Владимир Кличко и се опита да направи действие, което никой човек в света не е успял да стори. Без да се притеснява българинът се изправи срещу Кличко с ясното съзнание и задача да го надиграе. Това са думи на скандалния Шенън Бригс.

Пред американското радио On the Ropes Оръдието споделя следното:

„В залата в Хамбург имаше много хора, които викаха за Пулев, но никой не трябва да забравя, че това е домът на Кличко.


Няма значение колко фена ще подкрепят Кубрат, това е залата на Кличко, неговият дом“, категоричен е Бригс.

Съблекалнята, коридорите, въжетата, ринга – абсолютно всичко е познато на Владимир. В Хамбург той се чувства най-добре, в тази зала той е вкъщи, е тезата на Оръдието.

„Въпреки това Кубрат Пулев се опита да надиграе Влад Кличко. Той се хвърли и пробва да победи Кличко с чиста игра. А това никой не го е правил. Това бе и грешката на Пулев, няма как да биеш Влад с бокс“, отсича Шенън Бригс.

Така според американецът, Кубрат Пулев е влязъл в дома на Кличко и се е опитал да стори невъзможното, да надиграе Владимир. Като целият свят е видял и говори за това, че боят е бил един от най-откритите в кариерата на Кличко и тактиката и изчакването са отстъпили място на надиграването.

2014-а година е знакова за българския бокс, а Бригс дава своя анализ за боя между Кубрат Пулев и Владимир Кличко. Дали е прав, преценете сами? Думите му звучат повече от логично.

Ощр от категория Анализ