Намери ни
To Top

Вижте какво се случи с Левски тази вечер! Историята не помни такъв срам…

Абсолютен срам, така може да се опише случилото се с Левски тази вечер. Клубът вече е на 100 години, а на 30 декември 2014-а сините претърпяха историческа серия в негативен план.

Серия от 25:0 в полза на Ямбол срещу шампиона на България по баскетбол за мъже Левски, това се случи тази вечер в началото на мача между двата тима.

В последствие сините намалиха разликата и загубиха с 81:66.


Воденият от Тити Папазов отбор е напускан постоянно от лидерите си заради тежка финансова криза, а въпросното 25:0 е историческо както за сините, така и за Ямбол.

Сами може да си представите за какъв амок от страна на гостите става въпрос.

Срамът за Левски е пълен на паркета, но такъв трябва да бъде и за държавата ни, защото спортът върви постоянно надолу. В часност националния ни тим по баскетбол е решено официално да не се събира през 2015-а година.

От някогашно страшилище в Европа на паркета, родните отбори се превръщат в боксова круша на международното поле, а за капак шампиона на България е в такава ситуация, че започва мач срещу Ямбол със серия от 0:25. Ситуацията се „украсява“ и от това, че  футболният гранд Левски посреща 100-годишнината си на 6-а позиция в „А“ група.

Ощр от категория Анализ