Намери ни
To Top

Лудогорец се разпада! Приказката за Разград свърши!

Лудогорец Разград ще се разпадне. Приказката за орлите свършва. Да, те станаха шампиони на България и пробиха в Европа, но проектът им може да се опише с думите „всяко чудо за 3 дни“.

Капитанът на Локомотив София Александър Бранеков има апокалипсистична прогноза за Лудогорец, ето какво споделя той пред „Тема Спорт“.


„Аз съм цесекар и искрено се надявам ЦСКА да стане шампион тази година. Но ще е трудно, виждате как играе Марек срещу Лудогорец и как излиза срещу ЦСКА. Още откакто се създаде този отбор в Разград всеки е недоволен от тях. Хората, които разбират от футбол знаят за какво става въпрос. Във въпросния клуб само подливат вода. Към момента проектът им е сполучлив, но аз не съм сигурен, че Лудогорец ще се задържи много дълго на фронта. Всяко чудо за 3 дни“.

Така Александър Бранеков предрича: „Лудогорец ще се разпадне и приказката за орлите ще свърши“. И това според централният защитник ще стане скоро.

Интересно е какво ли би отговорил босът на разградчани Кирил Домусчиев? Както е известно целият отбор се крепи на него. И всъщност Лудогорец се явява нещо от сорта на Ф.К.Домусчиев. Затова и думата на бизнесменът е от фундаментално значение за орлите и обстановката в българския футбол към момента.

Ощр от категория Анализ