Намери ни
To Top

Българите сте странен народ! Но трябва да знаете какво направи Кличко срещу Пулев! Владимир нямаше друг избор освен да…

Българите сте изключително странен народ. Нямате и идея какво направи Владимир Кличко срещу Кубрат Пулев, естествено заради това и не оценявате напълно постигнатото от Кобрата, това може да се заключи след изказването на Сергей Радченко и класацията за Спортист на България за 2014-а година.

Във въпросното подреждане Пулев се нареди едва 5-ти, след унизителна оценка на родните спортни журналисти. Кубрат бе подложен и на критика от част от спортните деятели в страната, дори и от легенди на българския бокс.


Ето какво споделя обаче Радченко.

„Познавам Кличко много добре. Срещу Пулев той даде 100 процента от възможностите си. Владимир нямаше друг избор, той направи страхотна подготовка и излезе на ринга готов за много сериозен мач. Организацията на Влад преди срещата бе отлична, рядко боксьор се готви за бой толкова професионално, а на самия ринг Кличко даде най-доброто, на което е способен“.

Така Сергей Радченко, който е спаринг-партньор на Кличко заявява пред всички, че хегемонът в бокса през последното десетилетие е дал абсолютно всичко, на което е способен и като подготовка, и като представяне на ринга.

Причината е претендентът – Кубрат Пулев. А това само доказва колко несправедливо е Кобрата да заема 5-а позиция в подреждането за Спортист на България за 2014-а и колко неадекватни са нападките към Пулев.

Защото той влезе във финален сблъсък за една от най-престижните титли в света на спорта срещу легендарен, вманиачен, разполагащ с огромни средства за подготовка  и обсебен от перфекционизъм съперник, какъвто е Владимир Кличко.

Ощр от категория Анализ