Намери ни
To Top

Цял свят трябва да чуе! В подготовката си за мача с Кобрата, Кличко използва…

Цял свят трябва да чуе какво направи Владимир Кличко по време на подготовката си за мача с Кубрат Пулев – Кобрата. Ето какво разкрива близкият до украинеца боксьор Сергей Радченко. Той е спраринг-партньор на Влад и уточнява детайли, които само показват срещу каква огромна машина се изправи Кобрата.

„Владимир имаше по 4 спаринга на седмица.


Много рядко професионални боксьори обработват всички 12 рунда, но специално за боя с Пулев, Кличко го стори. Влад имаше стратегия за всеки един рунд и много усърдно се готвеше за всяка една част от мача. Спаринг-партньорите бяха изключително много на брой. Все различни боксьори, разнообразни по ръст, по сила. Единственото правило бе да са десничари, защото Кубрат Пулев е такъв. Подготовката на Кличко протече на много високо ниво“.

Така Радченко споделя, че Владимир Кличко е използвал огромен брой спраринг-партньори и е отработил всичките 12 рунда за различни варианти и сценарии на боя. Така пред феновете в целия свят Влад е описан като тотален перфекционист.

За мача си с Кобрата Владимир явно е създал организация, която се доближава до възможно най-доброто, което може да съществува. Сергей Радченко само потвърждава мнението, че в края на 2014-а година Кубрат Пулев бе човекът, който накара Владимир Кличко да разгърне целия си потенциал. За жалост това бе достатъчно на Влад да защити титлата си срещу Кобрата.

Ощр от категория Спорт