Намери ни
To Top

Лудогорец купува играч за 3 млн., няма да повярвате на колко години е новото попълнение!

Лудогорец е на път да направи доста интересен трансфер, предизвикващ коментари около сумата, която ще бъде заплатена. „Орлите“ искат в Разград да кацне хафът на Стяуа (Букурещ) Лучиан Сънмартян, а спряганата сума е 1,5 млн. евро (3 млн. лева). Договорът на полузащитника с румънския град е до лятото на 2015-а, но той все още не е постигнал споразумение за подновяването му, което позволява от 1 януари да преговаря и да подпише предварителен контракт с вески клуб.


Ако Стяуа не може да поднови, вероятно ще го продаде, за да не го изпусне без трансферна сума. Като се има предвид този факт, както и възрастта на халфа – 34 години, подобна трансферна сума изглежда шокираща и необоснована. Мениджърката на Сънмартян Анамария Продан обаче наскоро заяви, че президентът на Стяуа Джиджи Бекали ще изисква въпросната цифра за него.

Сънмартян игра през този сезон срещу Лудогорец в плейофите на Шампионската лига и бе сред най-добрите за румънските „армейци“. През този сезон той има 27 мача за Стяуа, в които е вкарал 4 гола и се е отчел с 14 асистенции.

 

Ощр от категория Трансфери