Намери ни
To Top

О, каква януарска изненада! Фернандо Торес пред трансфер в…

Испанският нападател Фернандо Торес, който сякаш е изпаднал в най-голямата дупка н кариерата си, може да направи изненадващ трансфер през януари, разкри лично президентът на потенциалния му нов клуб. Босът на Атлетико (М) Енрике Сересо не изключи възможността Торес да се завърне в клубът, който го продаде на Ливърпул. Торес загатна на какво е способен в Атлетико, после кариерата му се разви добре в Ливърпул, за да западне в Челси, а сега Хлапето тотално разочарова в Милан, където рита под наем.
От Милан не само, че не искат да подпишат перманентно с Торес, но дори мислят да го върнат преждевременно в Челси.

Което пък ще даде шанс на Атлетико да го вземе под наем, а евентуално след това и за постоянно, макар че „дюшекчиите“ с добра оферта могат лесно да го откупят от „Стамфорд Бридж“, където е ненужен.
„За Торес няма сделка, но това не означава, че няма да има. Ние разполагаме с отличен отбор, но имаме възможност да вземем нови футболисти до последния момент преди затварянето на трансферния прозорец” заяви босът пред TVE.Помощник-треньорът на Диего Симеоне Херман Бургос пък „Връщане на Торес? Не бих искал да създавам някакви недоразумения, а просто изразявам мнението си и то е, че подобно нещо би било прекрасно”, каза аржентинецът пред „Кадена Копе”.
Досега Торес е спряган за завръщане в Ливърпул, а също така и за Наполи.

Ощр от категория Трансфери