Намери ни
To Top

Велик гранд поиска звезда на Лудогорец, отговорът на Домусчиев шокира цяла Европа

Кирил Домусчиев шокира един от най-обичаните европейски грандове. Тимът поиска да купи титуляр на разградчани, а отговорът е брутален. Домусчиев желае за правата на футболиста сума, която надвишава над 3 пъти предложеното като по този начин показва на колоса пред лицето на стария континент, че офертата му е тотално несъстоятелна.

Така босът заявява пред цяла Италия и света, че Лудогорец не е Коледна разпродажба по култов начин, ето и подробности.


Лудогорец е отказал оферта от Лацио на стойност 3 милиона лева (1,5 милиона евро) за централния защитник Георги Терзиев. Националът от доста време е обект на интерес от страна на римляните, но според Sky Italia българите не са склонни да се разделят с него за сума, по-малка от 10 милиона лева (5 милиона евро).

22-годишният Терзиев се представи на ниво в Шампионска лига като реализира за равенството срещу Ливърпул в София. Президентът на Лацио Клаудио Лотито и спортният директор на клуба Игли Таре лично ще продължат офанзивата за привличането на Георги Терзиев след отварянето на януарския трансферен прозорец, а Кирил Домусчиев е категоричен, който иска звездите на разградчани, ще трябва да вади сериозни суми.

Ощр от категория Трансфери