Намери ни
To Top

ЦСКА хвърля трансферна бомба до Нова година и решава финансовите си проблеми!

ЦСКА ще направи сериозен трансфер в следващите дни, с който ще реши най-належащите финансови проблеми на клуба, разкри лично една от звездите на „червените“. Левият бек Тончи Кукоч, който бе спряган за Динамо (Киев), Днепър и Стандарт (Лиеж), разкри пред украински спортен сайт, че наистина тимът от Киев преговаря за него и очаква това да се случи в следващите дни.

„В този момент аз знам само, че моят агент работи за преминаването ми в киевското Динамо. Мисля, че в течение на десетина дни сделката ще бъде завършена.


Агентът съобщи, че ЦСКА иска за моя трансфер два милиона евро, а Динамо е готов да заплати тези пари. Динамо е велик клуб. Без съмнение, ако трансферът се осъществи, това ще бъде значителна стъпка в моята кариера“, каза Кукоч. Защитникът обаче показа и самочувствие – „Разбира се, ако остана в България до края на сезона, моята трансферна стойност ще нарасне“.

Междувременно старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се е отказал да търси услугите на трима бивши футболисти на клуба, които са свободни агенти и бяха спрягани в последните дни зазавръщане на „Армията“ – Мишел Платини, Иван Караджов и Омар Косоко.

 

Ощр от категория Трансфери