Намери ни
To Top

Страхотен шанс се откри пред ЦСКА: може да вземе без пари любимец на феновете

Страхотен шанс се откри пред лидера в „А“ група ЦСКА, алармират фенове. На „Българска армия“ може да дойде, при това без пари, спечелил симпатиите на доста „червени“ привърженици футболист. Става въпрос за Илко Пиргов, който разтрогна договора си с Черно море по взаимно съгласие. В Борисовата градина имат проблеми с вратарския пост и търсят адекватна замяна на Якуб Дивиш.


Пиргов пък вече е пазил на „Армията“ исе нрави на мнозинството от фенове, като в социалните мрежи и форумите се коментира, че е много по-добре понатрупалият опит с няколко отбора от „А“ група Илко да застане под рамката, отколкото някой непознат у нас чужденец.

Ето пък какво сподели пред „Варна Утре“ старши треньорът на Черно море Никола Спасов за разтрогнатите договори с двамата бивши „армейци“ Миро Манолов и Илко Пиргов: „Решението да напуснат Черно море е изцяло тяхно. Никой не ги е гонил, разделяме се коректно и им пожелаваме успех. Двамата имах срок до миналата събота да решат дали да продължат своите договори, но те прецениха да не преподписват. Имаха опция за напускане при някаква по-изгодна оферта. Явно имат такава, но не знам подробности. Иначе от техническо естество съм доволен и от двамата. Но след като изявиха желание да си ходят, нямаме право да ги спрем“.

 

Ощр от категория Анализ