Намери ни
To Top

Бомбата ще гръмне! Звезда на Лудогорец подписва с гранд от ШЛ за цели…

Бомбата ще гръмне! Звезда на Лудогорец ще подпише с един от най-големите грандове в Европа и участник в Шампионска лига. Новината е разпространена от „Меридиан мач“ и гласи:

Десният бек на Лудогорец Жуниор Кайсара, е бил предложен на Рома от родни мениджъри. Става въпрос за хора, които имат позиции на Ботуша и са разбрали, че треньорът на вълците Руди Гарсия спешно търси класен десен бек. Причината за това е, че договорът на титуляра на тази позиция Майкон изтича през лятото.


Разбира се, освен Кайсара римляните ще наблюдават и още няколко футболисти за поста.

Много често в последните години Рома привлича играчи от Балканския полуостров. През лятото от Олимпиакос бяха взети Хосе Холебас и Костас Манолас, от Фенербахче на „Олимпико“ дойде турчинът Салих Уджан, а преди няколко години директно от Динамо Букурещ бе привлечен вратарят Богдан Лобонц.

Жуниор Кайсара направи отлично впечатление с изявите си в Европа през 2014 г. Той логично попадна в полезрението на куп сериозни отбори като Бенфика, Порто, Селта и Бешикташ. Сайтът Transfermarkt пък му сложи цена от 6 млн. евро, която е рекордна за чужденец от „А“ група. Наскоро бразилецът поднови договора си с Лудогорец.

Така почти сигурно Кайсара ще бъде продаден. Ако не на Рома, то в друг класен европейски гранд, защото интерес има от редица силни тимове. А в касата на разградчани ще влязат цели 6 милиона евро, което звучи като космическа сума за родните футболни стандарти.

Ощр от категория Трансфери