Намери ни
To Top

Бе на крачка от ЦСКА, а сега ще бъде първото ново попълнение за Стойчо Стоев в Левски!

Младежки национал на България, който бе на метри от ЦСКА, сега е на път да стане първото ново попълнение в селекцията на Стойчо Стоев в Левски! „Сините“ са близо до подписа на преминалия през ДЮШ на клуба Галин Иванов. Халфът, който е добре познат от изявите си в Славия, можеше да бъде на „Герена“ още през лятото, но тогава двете страни не се разбраха, пише „Блиц“.

Близки до футболиста са го предложили на „сините“. Иванов изненадващо си събра багажа от азербайджанския Хазар (Ленкоран) и никой от ръководството на клуба не знаел късе се намира.


Предполага се, че се е спречкал с треньора Ахмет Четин. Напрежението в отбора се покачи след слабия мач и нулевото равенство в последния мач срещу ФК Баку. В него бившата звезда на Славия игра до 80-ата минута и бе заменен от бразилеца Фернандо Габриел. От няколко дни Галин не си вдигал телефона. За Хазар българинът има добри показатели – 15 мача с 6 гола.

За евентуалното връщане на Иванов последната дума, разбира се, ще има бъдещия треньор Стойчо Стоев, но надали на „Герена“ биха се отказали от играчи с доказани качества като Галин, тъй като и без това финансовото положение е критично и 26-кратните шампиони нямат пари за селекция.

Припомняме Ви, че през януари 2011 г. вероятното ново попъленение на Левски бе на метри от ЦСКА, но „червените“ и мениджърът на футболиста – певицата Малина, не успяха да се разберат по детайлите.

Ощр от категория Трансфери