Намери ни
To Top

Бъдещето на един от най-успешните отбори в историята на родния футбол обвито в мъгла

Един от най-големите родни отбори има сериозни финансови затруднения, които поставят бъдещето му обвито в мъгла. На Коледното тържество на клуба, ръководството на Локомотив (Пд) заяви, че липсва яснота дали ще се намери спонсор, който да поеме издръжката след Нова година, пише „Блиц“.

Футболистите и днес не получиха заплати, такива може да бъдат раздадени утре. Тогава на „Лаута“ се надяват да получат пари от телевизионните права, с които да бъде изчистено поне част от дължимото на играчите.


Куриозно е, че заради безпаричието някои от футболистите не са присъствали на тържеството в Концертната зала на бившия Партиен дом. Събитието било уважено само от футболистите, живущи в Пловдив и околностите.

На тържеството голмайсторът Мартин Камбуров беше провъзгласен за Футболист №1 на Локомотив (Пловдив) за 2014 година. Звездата очаквано спечели вота на феновете, втори се нареди талантът Бирсент Карагерен, който също се превърна в любимец на „черно-бялата“ публика след гола във вратата на „Ботев“, класирал „смърфовете“ на 1/4-финалите за Купата на България. Трети в допитването остана вратарят Йордан Господинов. Камбуров заявил пред феновете, че на този етап не мисли за трансфер.

Ощр от категория Тема на деня