Намери ни
To Top

Официално: Кобрата спечели първо място в най-важната класация

Кубрат Пулев спечели първо място в най-важната класация за годината. Голямата звезда на българския бокс – Кобрата за пореден път  показа, че е и човек с голямо сърце. Кобрата посети Дома за сираци в Дупница „Олга Стоянова“ и зарадва с присъствието си живеещите в социалното заведение, съобщава „За Дупница“. Освен тях, да видят на живо боксьора, бяха дошли и децата настанени в Центъра за настаняване от семеен тип „Надежда“ в Дупница.


Пулев зарадва децата, а пък те му се отблагодариха с най-голямата възможна награда – чистата детска обич. Така в края на годината Кобрата получи най-важния приз, този на малките си сънародници, които един ден искат да последват примера му.

Кубрат Пулев бе придружаван от половинката си – певицата Андреа. Боксьорът не дойде с празни ръце, а зарадва децата и младежите, подарявайки им два огромни телевизора и пералня. Той бе придружен и от своя приятел Александър Кацов.

Две от децата в Дома изненадаха Кобрата, поднасяйки му да се подпише на боксови ръкавици.

„Решили са да стават като него“, разкри едно от по-големите деца. Пулев получи и специален подарък – икона, изработена от едно от децата от дома. Малчуганите го изненадаха и със стихотворение. Безброй лакомства бе донесла Андреа за децата.

Десетки тийнейджъри пък посрещнаха Пулев още на входа. Освен да се докоснат до него, малчуганите искаха автографи и да се снимат.

Ощр от категория Спорт