Намери ни
To Top

Юнайтед събира Бербатов със звезда за 50 млн. евро

Манчестър Юнайтед събира Димитър Бербатов със звезда за 50 млн. евро!

Ако Берба се задържи в Монако за идния сезон, което най-вероятно ще се случи, „червените дяволи“ ще пратят звезден партньор в атака за българина, след като вероятно ще се откажат от постоянното загупуване на Радамел Фалкао. Мениджърът на тима от „Олд Трафорд“ Луис ван Гаал на този етап очевидно не смята да плати общо 43,5 млн. паунда за перманентните услуги на колумбиеца, който срещу 8 млн.


паунда кара сезона под наем в Премиър Лийг.

„Той не е играл толкова много. Не можеш да видиш много от играча, ако той не тренира. Фалкао беше контузен доста време и първо трябва да върне формата си. Сега показва физика на тренировки, затова вероятно ще го избирам за мачовете или като резерва, или като титуляр. Нека изчакаме и да видим“, каза Ван Гаал, като не даде особени надежди, че Фалкао ще се задържи в Манчестър. Вчера Радамел вкара единствения гол за Юнайтед при 1:1 срещу аутсайдера Астън Вила, но преди това за последно таранът игра на 5 октомври срещу Евертън.

Междувременно на „Олд Трафорд“ обмислят да привлекат Единсон Кавани като заместник на Фалкао. ПСЖ е склонен да търси раздяла с Кавани, като спряганата оферта от 50 млн. паунда от Манчестър Юнайтед вероятно напълно устройва парижани.

Ощр от категория Трансфери