Намери ни
To Top

Домусчиев избухна! Лудогорец подписва с играч номер 1 в Шампионска лига

Кирил Домусчиев избухна! Босът на Лудогорец е категоричен, тимът ще подпише дългосрочен договор с футболист, който е номер 1 в Шампионска лига в една от най-престижните класации. Играчът с най-голям километраж в груповата фаза на турнира Дяков ще парафира нов контракт с орлите. Като Домусчиев държи халфът да бъде част от клуба през следващите сезони и няма да приеме никакво друго развитие на ситуацията около Съни. Ето и подробности.


Халфът на Лудогорец Светослав Дяков трябва да подпише нов договор с тима в близките седмици. Сегашният контракт на капитана на шампионите изтича в края на сезона, но няма да има пречка за договорка между двете страни, пише „7 дни спорт“.

Дяков е в Разград от лятото на 2011 г., когато пристигна като свободен агент от Локомотив (Сф). 30-годишният халф носи капитанската лента в последните два сезона и е сред най-постоянните играчи. Заради силните си изяви в Шампионската лига и „А“ група Дяков ще бъде възнаграден с нов договор. Разградчани нямат никакво намерение да се разделят с един от основните си футболисти.

Ощр от категория Тема на деня