Намери ни
To Top

Владо Стоянов в Ювентус? – Домусчиев даде отговор!

Преди няколко дни се появиха информации, че Лудогорец може да продаде на Ювентуститулярния си вратар и претендент за Футболист №1 на България за 2014 г. Владислав Стоянов. Мениджърът на играча Владимир Ко­ев разясни дали има такава възможност пред „Меридиан Мач“:
„В понеделник се видях с Кирил Домусчиев. Той не ми е казал да има някаква оферта към клиента ми.

Аз лично не знам нищо за Ювентус. А и вижте – да има интерес към един играч и да има конкретна оферта са две коренно различни неща. Всички ние бихме се радвали един български фут­болист да заиграе в голям клуб от топ-първенство.
Истината обаче е, че Лудогорец няма да пусне Владислав Стоянов за жълти стотинки. Кирил Домусчиев оценява ви­соко своите футболисти , каза още мениджърът. Има интерес към моя клиент, като ми звънят колеги и ми казват неща за раз­лични отбори. Това е нормално, защото Владо се представя отлично с екипа на Лудогорец и опреде­лено направи някои впечатляващи мачо­ве през тази година. До момента кариерата му се развива като на книга. Всичко върви крачка по крачка. Първо бе в Черноморец, след това в най-силния молдовски клуб, а сега е в Лудогорец Време е за нов етап в кариерата му, но за всичко има време“, обясни Коев.

Въпреки че на този етап трансфер в Ювентус изглежда невъзможен, то е доста по-вероятно Стоянов да се озове в Англия, тъй като доста тимове от средата и втората половина на ПЛ са му хвърлили око.

Ощр от категория Трансфери