Намери ни
To Top

Лудогорец тема №1 в Мадрид, причината е…

Лудогорец отново е актуална тема в Мадрид!

Макар „орлите“ да отпаднаха от евротурнирите въобще след загуба с 0:4 от Реал в испанската столица, сега феновете на „белия балет“ имат отново повод да им споменават името.

Причината е жребият, който дръпна Реал (М) за осминафиналите – Шалке 04. В Мадрид са полудели от кеф и не виждат никакви поводи за притеснения. Напротив, редица испанци сравняват „кралскосините“ с досегашните съперници Лудогорец и Базел, като има доста мнения, че среднякът в Бундеслигата надали ще затрудни повече намиращия се в прекрасна форма тим на Карло Анчелоти.


Има и сравнения между приятния жребий, който по масово мнение е дръпнал Реал и „теслата“ за Барса в лицето на Манчестър Сити.

„Колко красиво е в Шампионската лига, когато срещаш Базел, Лудогорец, Шалке“, пише в Twitter Хуан Мануел Санчес, фен на Реал.

„РМ – Шалке и Барселона – Манчестър Сити. Помните ли друга година, в която жребият така брутално е подкрепял единият испански гранд за сметка на другия?!“, пита пак там Хорхе Алонсо. Друг привърженик с прякор АйПрайсън пък пише „Не помня кога за последна РМ игра с приличен тим в 1/16-финалите. Такъв с псевдоним Гатузо отговоря: „Не знам, човече, Базел, Ливърпул и Лудогорец е наистина сложна група“.

Фен на Барса Хайме пък недоволства: „Играха с Ливърпул, който не се класира, Лазел и Лудогорец, а сега ги чака Шалке. Дори да бият, кое е славното?“

Ощр от категория Футбол