Намери ни
To Top

Почти сигурно! Левски изпада, сините губят огромна сума

Почти сигурно Левски ще изпадне, а като за капак на целия крах грандът ще загуби огромна финансова сума. Сривът със средствата при сините е на почти всички нива, като за съжаление в момента баскетболният клуб на гранда върви към сериозен провал.

Сините са твърдо последни в Адриатическата лига, ако това се запази в края на сезона, отборът няма право да участва в следващото издание на турнира. Клубът плати точно 500 хиляди евро за специална покана през пролетта, когато още нищо не вещаеше финансовото сътресение с основния спонсор и поставянето под съмнение за съществуването на баскетболния тим.


Парите бяха дадени в момент на излишък и срещу тях бе подписан тригодишен договор за участие в престижния турнир. Едно от условията обаче бе Левски да не е последен в надпреварата, тъй като дори и дадените пари няма как да го спасят от изпадане от следващия сезон.

В момента Левски има само 1 победа от 12 мача, а тежката ситуация се влошава от контузията на най-добрия играч в тима Брендън Хийт.

Така Левски е сочен от всички специалисти като почти сигурен отпадащ от Адриатическата лига отбор. За жалост светлите лъчи в родния баскетбол гаснат един по един. Вчера пък бе официално съобщено, че националният ни отбор няма да се събира през 2015-а като фактически се обявява абсолютно нулева година.

Ощр от категория Баскетбол