Намери ни
To Top

Цяла България трябва да чуе това! Домусчиев с тежко признание за уредените мачове

Босът на Лудогорец Кирил Домусчиев направи разкритие, свързано с черното тото в България. Въпреки че много хора предполагаха, че в родния футбол има нещо нередно, сега тези страхове бяха потвърдени и от собственика на шампионите от А група.

Самият Домусчиев прзна, че в българския футбол има черно тото. Бизнесменът изрази надеждата си в скоро време органите на реда да успеят да изкоренят товя ужасно явление.


„Трябва да следваме примера на другите държави и да взимаме мерки. В България също има черно тото. Може би не в такива мащаби, защото пазарът ни е малък, но все пак това нещо трябва да се изкоренява. Предполагам, че полицията си е свършила добре работата и тепърва ще започнат да се разплитат доста схеми. Да им пожелаем успех и нека се надяваме, че прокуратурата ще си свърши добре работата“, коментира Домусчиев в ефира на БНТ1.

Имах сигнали, че се работи сериозно по акцията за уредените мачове. Разбира се, трябваше да се оставят службите да работят. Да се надяваме, че ще има още такива акции и че също така ще има задържани лица. В Гърция арестуваха сериозни хора за това нещо„, каза още собственикът на Лудогорец.

Ощр от категория Футбол