Намери ни
To Top

Херо не издържа и избухна мощно: В Левски да не се оправдават с…

Димитър Димитров не издържа и избухна словесно. Херо не се притеснява да каже истината в очите на сините, дори някой да го заболи. Именно поради това той е толкова желан от феновете за нов наставник на отбора.

„Теренът наистина беше много тежък, но винаги съм казвал, че е еднакъв за всички.


Двата отбора положиха много усилия, но късметът беше на страната на домакините. За мен по-важно е поведението на играчите при тези екстремни условия за игра, а футболистите от Черно море показаха, че са мотивирани до краен предел и знаят цената на успеха“, заяви Димитър Димитров по повод мача между Черно море и Левски, цитиран от Sportonline.bg.

Така Херо влиза с остър разрес с мненията на сините, че теренът във Варна е причината за загубата на гранда. Димитров заявява пред цяла България – в Левски да не се оправдават с терена, моряците играха по-мъжки от футболистите на сините и това доведе до поражението.

Дали думите му не са насочени и към Георги Иванов Гонзо, който наскоро каза, че Херо има големи претенции относно селекция и се оправда, че това може да попречи на договор между Левски и Димитров.

Ощр от категория Футбол