Намери ни
To Top

Бивш играч на Марек и ЦСКА с ударна прогноза за мача утре!

Бивш играч на Марек и ЦСКА даде ударна прогноза за мача между двата тима от 17-ия кръг на „А“ група утре! Веселин Великов, който през сезон 1999/2000 г. защитаваше цветовете на ЦСКА, а след това отиде под наем при дупничани, за да остане на „Бончук“ до 2005, е категоричен: армейците бият с 3:0 или 4:0. Пред клубната телевизия на ЦСКА бившият бранител смята, че интрига в този мач няма да има, като дори се ангажира с точен резултат и посочи нов сериозен крах за Марек срещу кандидат-шампионите.
Припомняме Ви, че новакът в „А“ група отнесе 5 безответни гола от „Българска армия“.

 

– Здравей! Къде те откривам в момента?
– Здравей! В момента съм в Русе, треньор съм на Дунав.
– Искам да те върна към един мач между Марек и ЦСКА, след който си обвинен, че при една спорна ситуация умишлено спираш топката с ръка, за да спечелиш дузпа на „червените“. Какви са твоите спомени от този двубой?
– Мисля, че мачът беше през 2001 година. Тогава играех за Марек и бях преотстъпен от ЦСКА. Не съм спирал топката умишлено, защото исках да се докажа. Просто Масена Моке ме натисна отзад, при падането топката се удари в ръката ми и съдията отсъди дузпа. Това беше в предпоследната минута, мисля, ако беше умишлено, нямаше да чакам края на мача. За мое съжаление, така се случи. Беше просто лош късмет и съвестта ми е чиста. Помогнах на ЦСКА, но не съм искал.
– Какви бяха мненията на треньора, на ръководството след тази случка?
– Мисля, че 2 или 3 мача не бях титуляр. Нищо не ми казаха на момента. Може и да са имали съмнения, но аз останах в отбора и играх.
– Ти си бил играч на ЦСКА. С какви чувства излизаше срещу бившия си тим?
– Исках просто да докажа, че не съм по-слаб от тези, които играеха тогава в отбора.
– Имаш ли спомени от един друг интересен и скандален двубой между ЦСКА и Марек през 2004 година, когато Стойко Сакалиев игра с ръка и Хазуров бележи?
– 100-процентова ръка! Всички, които бяхме на стадиона, видяхме, а и след това гледахме записи. Оспорвахме, но съдията прецени друго.
– Как виждаш крайния резултат между Марек и ЦСКА тази неделя?
– ЦСКА няма да има проблеми. Сигурно ще бие с 3:0 или 4:0.

Ощр от категория Футбол