Намери ни
To Top

Ето каква е голямата болка на Кирил Домусчиев!

ЦСКА и Лудогорец направиха равенство 1:1 н дербито от 16-ия кръг на „А“ група и така запазиха интригата за титлата с пълна сила. Лудогорци, които взеха златните медали през последните 3 сезона обаче търсят сякаш задължителен 4-и поред триумф. Защо ли? Заради самите медали? Заради статистиката? – Не!

Отговорът е простичък и се крие в коефициентът, който орлите натрупаха от участията си в евротурнирите, пише на редакционния ни мейл Иван Христов от „Червени шампиони – Център“. Факт е, че ако Лудогорец отново стане шампион, ще бъде поставен със сигурност до последния квалификационен кръг в пресявките, а дори и там има реална възможност да бъде сред тимовете с по-добра позиция.


Такава привилегия със сигурност няма да има ЦСКА, който изпусна един от последните 5 сезона в евротуринрите заради финансови неуредици, а през останалите 4 не се представи на очакваното ниво.

И така – голямата болка на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев ще е, че е дал куп пари в проект, който не може да се развива на най-високо европейско ниво, където се генерират сериозните приходи.

Вижте изявлението на червения фен:

ЦСКА Е МОРАЛНИЯТ ШАМПИОН

Преди 20-тина дни един журналист с мустаци написа: „Лудите“ от Разград ни правят луди…“

Днес, това е факт – участието на Лудогорец в Шампионската лига тотално разтресе българския футбол и го доведе до една голяма лудница, след като „четвъртите в света“ се хванаха гуша за гуша и пред цяла България започнаха да си изкарват кирливите ризи.

Явно има засегнати големи интереси, след като поколението от САЩ – 94, радвали със своите успехи всички българи и милиони по света, сега като в зрелищно риалити шоу се обстрелват с жлъч и огън чрез медиите.

Тук е мястото да се отбележи, че парите са поквара и изродяват човека, а когато става дума за много пари, често сме свидетели и на войни.

Всеизвестен факт е, че ако ЦСКА стане шампион, при жребия на втория и третия предварителен кръг за влизане в групите на Шампионската лига, българския шампион ще бъде поставен с коефициента на България, натрупан от участието на Лудогорец в Лига Европа и Шампионска лига в последните 2 години.

А точно това не дава и секунда мира на собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев, инвестирал много пари в този футболен проект, с мисълта си, след като е силен с пари благодетел може да бъде абониран с неговия отбор като редовен участник в Шампионската лига.

Спортните анализатори точно тук трябва да търсят искрата, която запали и тотално взриви футболната общност на България в последните дни, а не равния мач с Малта.

Това е доказателство, че в България битките за да станеш шампион, не са само на терена, а и извън него.

След пачките пари раздавани за стимул за всяка отнета точка от водача в класирането ЦСКА, след пачките пари раздавани за спокойно вземане на 3 точки без напрягане (визирам разходката до Дупница, няколко дни преди гостуването на Лудогорец на Базел) последва включване в схемата на Домусчиев и Изпълкома на БФС, за да може българската национална гарнитура да позеленее от „лудогорски орли“.

Явно Домусчиев за такова лице си е представял националния отбор по футбол.

Може би това е причината, отговорника на националните отбори Йордан Лечков да бута бившите треньори на Лудогорец Ивайло Петев и Стойчо Стоев за заместници на Любослав Пенев. Българското първенство е дълго, но след тези катаклизми има вероятност да не завърши.

Но за всички стана ясно, че футболистите на ЦСКА ще играят всеки мач до края на първенството като всеки свой финал.

ЦСКА има своята забележителна история, а историята повелява – ЦСКА отново да е №1.

ЦСКА има своята феноменална публика и тези сърцати фенове никога не биха позволили на един бързо забогатял бизнесмен от едно село между Русе и Шумен да разиграва целия ни футбол.

ЦСКА си има своя генерал в лицето на Стойчо Младенов, който във всеки момент може да поведе двумилионната си армия от армейци с несломим дух да се борят със задкулисието, сътворено от Домусчиев, Перуката и компания с цел да спрат ЦСКА към 32-та си титла.

Ако трябва феновете на ЦСКА ще излязат на протест на жълтите павета, само и само да изкоренят това уродливо и корумпирано управление на българския футбол.

Битките продължават и за базите на ЦСКА, защото не може най-успелия български клуб да няма свой дом.

Тази борбеност на армейците, доказва само едно – както и да завърши това първенство 2014/2015, ЦСКА е моралния шампион, за най-малкото защото не загуби от последния в класирането Хасково.

автор: Иван Христов, „Червени шампиони – Център“

Ощр от категория Анализ