Намери ни
To Top

Георги Дерменджиев разкри: ето кой е големият недостатък на Ливърпул!

Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев похвали Ливърпул преди срещата между двата тима тази вечер, но и посочи един голям недостатък на мърсисайдци, който ще е основният коз на орлите. Според предводителя на тима от Разград, мърсисайдци могат да се пречупят заради огромния психологически натиск, под който са подложени заради слабите си резултати напоследък.
„Ще бъде труден мач. Надявам се да бъде и добър спектакъл.

Ще играем свободно. Мачовете в Шампионска лига са много отговорни за нас. Играчите придобиха рутина. Ще се опитаме да играем така, че да стане добър мач и ние да се радваме накрая, но ако загубим, няма да е фатално.
Ливърпул разполага с много добри футболисти. Мисля, че проблемът им е психологически“, заяви Дерменджиев.
„В Англия още бяхме непознати. Сега Ливърпул добре познава нашия състав. Те ще заложат всичко на този мач. Ливърпул има добри играчи, не искам да отличавам никой от тях“, направи сравнение между мача на „Анфийлд“ и сегашния Жоро Дерменджиев.
„За България е много добре, че Лудогорец дава повод да бъде коментиран в Европа и света. За нас също е перфектно, тъй като сме отбор на само четири-пет години“, завърши оптимистично специалистът.

Ощр от категория Футбол