Намери ни
To Top

Предложиха милиони на ЦСКА за Буш, има категоричен отговор!

Серджиу Буш прави истински фурор с фланелката на ЦСКА. Според последните информации, армейците са получили изкушаващо предложение за правата на голаджията, а отговорът е категоричен и ще зарадва червената общност!

Ръководството на ЦСКА е отхвърлило преди дни оферта от Италия за Буш. Предложението е дошло от втородивизионен отбор и е било на стойност около 2 милиона лева. Армейците обаче искат да получат поне двойно повече за правата на румънеца.


По думите на мениджъра на Серджиу Буш Мариано Бидзари Александър Томов е отхвърлил други две предложения още преди 20-ина дни.

Червените са склонни да се разделят с един от основните си играчи през зимния трансферен прозорец, като най-конвертируемите футболисти са Буш и Тони Силва. В случай че нападателят все пак бъде продаден, то в ЦСКА ще бъдат привлечени двама играчи на този пост. Ако Буш обаче остане в отбора, Младенов ще ангажира само един нов нападател. Вариант е нигериец от израелския Макаби Нетания, а интересът към острието на Берое Венцислав Христов все още е актуален.

Ощр от категория Трансфери