Намери ни
To Top

Ето кои двама българи наеха чартър, за да гледат Кобрата и го поканиха да се върне с тях

Двама българи наеха чартър, за да изгледат наживо срещата между Кубрат Пулев и украинеца Владимир Кличко за титлата в свръхтежката категория на IBF, пише вестник „България днес“. В зала „Арена О2“ в Хамбург Кобрата се е радвал и на подкрепата на бизнесмените братя Динко и Йордан Диневи.
Хотелиерите пристигнали в деня на мача, кацнали няколко часа преди първия гонг. Бизнесмените имали ВИП билети.

Компания им правели техни приятели от Северното Черноморие.
Братя Диневи тръгнали обратно за България рано на следващата сутрин. Баровците отправили покана към Кубрат да се върне с техния самолет, но Пулев предпочете да се прибере с полет от Берлин.
Динко и Йордан са сред меценатите на бойните изкуства в България. Те възстановиха уникален амфитеатър в Свети Влас, който поне веднъж в годината става арена на ММА битки.
Още куп интересни личности бяха забелязани на предните редове до ринга. Синът на мултимилионера Васил Божков – Антон, беше довел със себе си половината рода. Наследникът на хазартния бос беше в компанията на своята съпруга Ива Софиянска. Неговият тъст, бившият кмет на столицата и служебен министър Стефан Софиянски също стискаше палци за Кобрата. Антон Божков този път беше предпочел да пътува като обикновен фен и не беше взел самолета на своя татко.
ВИП персоните имаха желание да се срещнат с Пулев, но жестоките мерки за сигурност им попречиха да го направят преди двубоя.

Ощр от категория Спорт